Ens ajudeu a promoure el respecte a la diversitat sexual i de gènere per tota la província de Lleida?
31.90% Raised
797,50€ donated of 2.500,00€ goal
16 Donors

El gener de 2016 vam fundar l’Associació Colors de Ponent, una entitat que vetlla pels drets de les persones lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals i queer (LGTBIQ) de la província de Lleida. Ho fem a través de 4 eixos d’actuació:

  • Acompanyament a les persones LGTBIQ i els seus familiars, a través del servei d’atenció psicosocial
  • Socialització entre les persones del col·lectiu LGTBIQ i entre familiars
  • Visibilització de les persones LGTBIQ per aconseguir la normalització del col·lectiu en la societat lleidatana a través de xerrades, de l’organització d’actes culturals, d’intervencions en l’àmbit educatiu o la formació a professionals de la salut, l’educació o l’àmbit social
  • Reivindicació dels drets, promovent mocions, facilitant denúncies per LGTBIfòbia, assessorant legalment, etc.

Durant aquest any hem organitzat diferents activitats a la ciutat de Lleida, que volem estendre a la resta de la província. Però els nostres recursos són molt limitats i necessitem la vostra ajuda per tirar-ho endavant. Sabem que hi ha ciutats i pobles petits on les persones LGTBI ho passen malament per la pressió social i no volem que això continuï passant. Per això, us demanem que ens ajudeu a tirar endavant el nostre projecte de promoure el respecte a la diversitat sexual i de gènere a tots els racons de la província de Lleida.