Feb
17
Dc
Reunió de la marea lila @ Casal popular de joves
Feb 17 @ 18:00

marea_lila

Mai
3
Dt
Contacontes LGTBI amb Meritxell Morera @ Biblioteca Pública de Lleida
Mai 3 @ 18:00 – 19:00

Meritxell MoreraLa Meritxell Morera ens oferirà una sessió de contacontes LGTBI a la Biblioteca Pública de Lleida.

Set
23
Dv
Els colors de la diversitat. Una aposta per Lleida @ Biblioteca Pública de Lleida
Set 23 @ 12:00

El proper 23 de setembre, DIXIT Lleida acollirà la conferència “Els colors de la diversitat. Una aposta per Lleida”, on es donarà a conèixer l’Associació Colors de Ponent, entitat que facilita informació sobre el fet LGTBI.

Els conferenciants ens endinsaran en els diferents conceptes que envolten la realitat de les persones LGTBI (orientació sexual, identitat sexual, expressió de gènere, identitat de gènere i sexe) amb la finalitat d’entendre la influència de l’entorn en les persones que pertanyen a aquest col·lectiu.

La xerrada anirà a càrrec d’Abel Huete, estudiant de treball social i tècnic especialitzat en l’atenció al col·lectiu LGTBI a l’Associació Antisida de Lleida i a Colors de Ponent; Sandra Castro, filòloga i membre de l’Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes (AMPGIL) i del grup Transfamilia; i Marc Serena, periodista en diversos mitjans de comunicació, co-director del documental “Tchindas” i autor del llibre “Això no és africà! Del Caire a Ciutat el Cap a través dels amors prohibits”, amb testimonis de la comunitat LGTBI a 15 països de l’Àfrica