Mai
20
Dv
Presentació de Colors de Ponent a Borges Blanques
Mai 20 @ 20:00

logoLa nostra Associació inicia a Borges Blanques un recorregut per donar-se a conèixer per tot el territori. Presentarem l’Associació i parlarem sobre les polítiques municipals LGTBI, molt necessàries en zones rurals, com a preludi a la moció que es presentarà al ple del 26 de maig a l’Ajuntament de Borges.

Jun
17
Dv
Presentació del llibre La difícil vida fácil d’Iván Zaro @ Llibreria Punt de Llibre
Jun 17 @ 19:00

Iván Zaro ens presentarà el seu darrer llibre on recull 12 testimonis sobre prostitució masculina. La presentació inclourà una xerrada formativa sobre aquest tema.

Jun
27
Dl
Presentació del llibre En tu árbol o en el mío de Josan Langarita @ Pendent de confirmar
Jun 27 @ 19:00

Josan Langarita ens presentarà el seu darrer llibre i ens farà una xerrada formativa sobre cruising

Set
14
Dc
Joves, masclismes i sexualitats. Taula d’experiències i recursos @ Sala Jaume Magre
Set 14 @ 10:00 – 12:00

El dia 14 presentarem la nostra entitat a la taula de recursos i experiències que compartirem amb l’Associació Antisida de Lleida, l’Associació Lika i el Centre de Recursos Juvenils de l’Ajuntament de Lleida.

0001

Set
15
Dj
Assemblea de Colors de Ponent @ Centre cívic de La Mariola
Set 15 @ 19:00 – 21:30
Set
18
Dg
Trobada de l’Associació de Famílies LGTB a Lleida
Set 18 tot el dia

El proper 18 de setembre l’Associació de Famílies LGTB vindrà a Lleida a fer una sortida lúdica i cultural. Convidem totes les famílies LGTBI de Lleida i rodalies a acompanyar-nos. El programa provisional és el següent:

Families FLGTBI

Set
23
Dv
Els colors de la diversitat. Una aposta per Lleida @ Biblioteca Pública de Lleida
Set 23 @ 12:00

El proper 23 de setembre, DIXIT Lleida acollirà la conferència “Els colors de la diversitat. Una aposta per Lleida”, on es donarà a conèixer l’Associació Colors de Ponent, entitat que facilita informació sobre el fet LGTBI.

Els conferenciants ens endinsaran en els diferents conceptes que envolten la realitat de les persones LGTBI (orientació sexual, identitat sexual, expressió de gènere, identitat de gènere i sexe) amb la finalitat d’entendre la influència de l’entorn en les persones que pertanyen a aquest col·lectiu.

La xerrada anirà a càrrec d’Abel Huete, estudiant de treball social i tècnic especialitzat en l’atenció al col·lectiu LGTBI a l’Associació Antisida de Lleida i a Colors de Ponent; Sandra Castro, filòloga i membre de l’Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes (AMPGIL) i del grup Transfamilia; i Marc Serena, periodista en diversos mitjans de comunicació, co-director del documental “Tchindas” i autor del llibre “Això no és africà! Del Caire a Ciutat el Cap a través dels amors prohibits”, amb testimonis de la comunitat LGTBI a 15 països de l’Àfrica

Mar
30
Dj
Els armaris… pels abrics. Una aproximació a la diversitat sexual i de gènere @ Sala Francesc Buireu
Mar 30 @ 19:00
Abr
4
Dt
CÀPSULA: Els colors de la diversitat. Una aproximació al fet LGTBI a la ciutat de Lleida @ Delegació del CEESC a Lleida
Abr 4 @ 18:00
Jun
17
Ds
17 de juny, dia per a l’alliberament LGTBI a Lleida @ Lleida, diversos espais
Jun 17 tot el dia