Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

3 d’abril – TALLER: LA PERFORMATIVITAT DEL GÈNERE

 

Taller organitzat per Colors de Ponent i el Teatre Municipal de l’Escorxador com a activitat prèvia a l’espectacle Limbo, programat al mateix Teatre el dijous, 5 abril, a les 21.00 h

 

Teatre Municipal de l’Escorxador. Sala 2
Dimarts, 03 d’abril – 19.00 h
Durada: 1 h aproximada

 

El mite del “cos equivocat”, “una dona atrapada en un cos d’home”, apuntar-nos al gimnàs cada u de gener i Conchita Wurst. Qüestions aparentment inconnexes que ens conviden a reflexionar sobre el gènere i sobre el cos com a escenari de representació i rebel·lió del mateix.
A càrrec d’Abel Huete, Coordinador de l’Associació Colors de Ponent, Lleida

Adreçat a públic general
Entrada gratuïta

(Fotgrafia: Kiku Piñol – Les Impuxibles)

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close