Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

La premsa es fa ressò de l’11è Congrés de Convivència a la Ciutat. Memorial Xavier Aluja

 

Diversos mitjans de comunicació cobreixen l’11è Congrés de Convivència a la Ciutat. Memorial Xavier Aluja. Diversitat sexual i de gènere. Trencant fronteres i entrecreuant drets, celebrat a Lleida el 15 i 16 de desembre, i organitzat per l’Ajuntament de Lleida i Colors de Ponent.

 

 

 

 

 

Hola Lleida, 27/11/2017

Segre, 13/12/2017

Nació Digital, 16/12/2017

7accents, 17/12/2017

Segre, 24/12/2017

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close