Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

Es presenta el primer número de la revista Colors del territori a Lleida

Aquesta tarda s’ha presentat a la sala d’actes de la Diputació de Lleida, el primer número de la nova etapa de la revista Colors del territori, editada a partir d’aquest any per les entitats LGTBI del territori H2O, TALCOMSOM, LGTeBre i Colors de Ponent. A l’acte hi han participat la sra. Mireia Mata, directora general d’igualtat; el sr. Jordi Monner, director de la revista; Miquel Reverté, president d’H2O (Reus); Amada Rodríguez, presidenta d’LGTeBre; Marc Parareda, president de TALCOMSOM (Osona) i Sandra Castro, presidenta de Colors de Ponent (Lleida).

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close