Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

Grup d’acompanyament per a joves de 12 a 17 anys

Grup de jovesde 12 a 17 anysDes de l’Associació Colors de Ponent hem posat en marxa un nou projecte adreçat al jovent de 12 a 17 anys. L’objectiu fonamental d’aquest projecte és proporcionar els joves amb un espai segur de sociabilizació i lliure d’LGTBI-fòbia, prenent com a base la relació personal entre iguals com a eina terapèutica. Tot i que el funcionament serà de caràcter lúdic, a més a més, prentén ser un lloc on poder expressar lliurement les diferents orientacions sexuals i identitats de gènere. Així mateix, és un espai que d’acollida a persones LGTBI amb diferents problemàtiques de tipus psicosocial (percepció de soledat, manca de referents o de xarxa personal LGTBI, víctimes de bullying o LGTBI-fòbia a l’institut o a la família, etc.)

Les trobades del grup són quinzenals, alternant dimarts i dijous. La propera serà aquest dijous, 16 de març, de 18 a 19.30h al Centre de recursos juvenils La Palma. Per a més informació, contacteu amb el correu joves@colorsdeponent.cat.

Si sabeu d’alguna persona jove que en pugui estar interessada, agrairíem que en féssiu difusió.

'Encara no hi ha comentaris' => ",

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close