Grup de jovesde 12 a 17 anysDes de l’Associació Colors de Ponent hem posat en marxa un nou projecte adreçat al jovent de 12 a 17 anys. L’objectiu fonamental d’aquest projecte és proporcionar els joves amb un espai segur de sociabilizació i lliure d’LGTBI-fòbia, prenent com a base la relació personal entre iguals com a eina terapèutica. Tot i que el funcionament serà de caràcter lúdic, a més a més, prentén ser un lloc on poder expressar lliurement les diferents orientacions sexuals i identitats de gènere. Així mateix, és un espai que d’acollida a persones LGTBI amb diferents problemàtiques de tipus psicosocial (percepció de soledat, manca de referents o de xarxa personal LGTBI, víctimes de bullying o LGTBI-fòbia a l’institut o a la família, etc.)

Les trobades del grup són quinzenals, alternant dimarts i dijous. La propera serà aquest dijous, 16 de març, de 18 a 19.30h al Centre de recursos juvenils La Palma. Per a més informació, contacteu amb el correu joves@colorsdeponent.cat.

Si sabeu d’alguna persona jove que en pugui estar interessada, agrairíem que en féssiu difusió.