Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

Aprovades a Les Borges Blanques i Tremp les mocions per a garantir la visibilitat i la implementació de la llei 11/2014 i per eradicar la LGTBIfòbia a la ciutat de Tremp

El passats dies 31 de maig, a les Borges Blanques, i 6 de juny, a Tremp, es van aprovar les mocions per a garantir els drets del col·lectiu LGTBI i per eradicar la LGTBIfòbia, que vam impulsar des de Colors de Ponent. Uns dies abans, el 26 de maig, s’havia aprovat una moció en la mateixa línia a Tàrrega, de la mà de l’Associació De trascantó. Als tres municipis l’aprovació va ser per unanimitat del Ple de l’ajuntament.

Poc a poc, anirem arribant a més municipis amb la finalitat de fer de la província de Lleida un lloc respectuós amb la diversitat sexual i de gènere i lliure l’homofòbia, transfòbia i bifòbia. La feina que queda per fer és molta, però l’anirem fent sensibilitzant el territori.

 

'Encara no hi ha comentaris' => ",

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close