consells_municipalsEn motiu de l’aprovació de la creació del Consell Municipal LGTBI de Lleida en la moció que vam presentar al Ple de la Paeria l’1 d’abril, Colors de Ponent hem organitzat per aquesta tarda una xerrada formativa sobre Consells municipals LGTBI i la Llei 11/2014 per a garantir els drets de les persones LGTBI i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. La xerrada serà a càrrec d’Eugeni Rodríguez, president de l’Observatori Contra l’Homofòbia de Catalunya i portaveu de la FAGC  a les 18h a la Sala Jaume Magre (c. Bisbe Torres, 2).

A la xerrada hem convidat tots els grups municipals de l’Ajuntament, a diverses entitats susceptibles de formar-hi part i a formacions d’altres ciutats de la província que s’han interessat per portar als plens respectius mocions similars a la que es va aprovar a la ciutat de Lleida.