Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

Trobada d’entitats LGTBI a Lleida diumenge dia 15

flag-1184117_640-600x315Aquest diumenge, 15 de maig, d’11 a 18h farem una trobada d’entitats LGTBI al Casal de la dona de Lleida. La trobada ha estat organitzada conjuntament amb les associacions Tal com som (Osona), Som com Som (Andorra) i Colors de Ponent de Lleida. Hi participaran també H2O (Camp de Tarragona) i la Litera (Binéfar). L’objectiu de la trobada és compartir les problemàtiques amb que ens trobem les entitats que treballem en zones més rurals i establir una xarxa que ens permeti abordar-les de manera conjunta i col·laborativa.

Programa de la jornada:

11-12h. Presentació de les diferents entitats participants
12-14h. Sessió de treball: Compartim situacions, necessitats, problemàtiques i experiències
14-15.30h. Dinar popular
16-17h. Sessió de treball: Com abordem les problemàtiques amb que ens troben en les zones rurals? Bones pràctiques i propostes de col·laboració entre entitats
17-18h.Conclusions i comiat

Lloc: Lleida (Casal de la Dona, Pl. Fanalets de St Jaume s/n)

Organitzen:

'Encara no hi ha comentaris' => ",

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close