flag-1184117_640-600x315Aquest diumenge, 15 de maig, d’11 a 18h farem una trobada d’entitats LGTBI al Casal de la dona de Lleida. La trobada ha estat organitzada conjuntament amb les associacions Tal com som (Osona), Som com Som (Andorra) i Colors de Ponent de Lleida. Hi participaran també H2O (Camp de Tarragona) i la Litera (Binéfar). L’objectiu de la trobada és compartir les problemàtiques amb que ens trobem les entitats que treballem en zones més rurals i establir una xarxa que ens permeti abordar-les de manera conjunta i col·laborativa.

Programa de la jornada:

11-12h. Presentació de les diferents entitats participants
12-14h. Sessió de treball: Compartim situacions, necessitats, problemàtiques i experiències
14-15.30h. Dinar popular
16-17h. Sessió de treball: Com abordem les problemàtiques amb que ens troben en les zones rurals? Bones pràctiques i propostes de col·laboració entre entitats
17-18h.Conclusions i comiat

Lloc: Lleida (Casal de la Dona, Pl. Fanalets de St Jaume s/n)

Organitzen: