Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

Jornada cultural i festiva entorn el gènere

Aquest dissabte no us perdeu la jornada cultural i festiva que hem preparat entorn el gènere.

Al matí el Gerard Coll Planas i el Miquel Missé ens parlaran en un to distès de “Sexe, gènere i rock’n’roll. Una reflexió pop sobre la diversitat sexual i de gènere“. Serà a les 11h al Cafè del teatre.

Al migdia dinarem paella al Casal popular de joves. Si voleu venir, confirmeu la vostra assistència abans de divendres a les 14h al correu colorsdeponent@gmail.com.

Al vespre veurem l’obra la Coronació de Barbarella, que es farà al Teatre de l’Escorxador. L’entrada costa 10€ que podeu adquirir al mateix teatre.

I per acabar el dia, festa al Pub Ícaro.

cartell

'Encara no hi ha comentaris' => ",

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close