Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

La Mañana es disculpa pel titular de portada d’ahir

twitter06-03-2016El diari La Mañana, a través del seu directori Ignasi Calvo, va reconèixer ahir a través de twitter que s’havia equivocat amb la notícia que van publicar a la portada i a la pàgina 3 del diari d’ahir diumenge, 6 de març.

Avui han publicat una notícia fent menció al comunicat que va emetre Colors de Ponent a través de la web i les xarxes socials. Des de Colors de Ponent, vetllarem per garantir que es respecti i no s’estigmatitzi el col·lectiu LGTBIQ en tots els àmbits. portada_lamanyana_07-03-2016

lamanyana_07-03-2016p7

'Encara no hi ha comentaris' => ",

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close