Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

Obrim #formulari per tramitar #denúncies per #LGTBIfòbia adreçades a @OCL_H

Observatori Contra l'Homofòbia

Colors de Ponent col·labora amb Observatori Contra l’Homofòbia

Des de Colors de Ponent obrim un espai virtual de denúncia per poder enviar les denúncies d’agressió o discriminació per LGTBIfòbia. Les denúncies que rebem les farem arribar a l’Observatori Contra l’Homofòbia de Catalunya.

'Encara no hi ha comentaris' => ",

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close