Presentació a LleidaMés de 60 persones van assistir a la presentació de la nostra associació que vam fer divendres a la Sala Jaume Magre de l’IME.

L’acte es va iniciar amb la projecció del curtmetratge Heterofobia, una història de bullying en un món a l’inrevès.

Després vam presentar l’associació, els eixos de la nostra activitat, la nostra manera de funcionar, els actes previstos per als propers tres mesos i els futurs projectes.

Presentació 11933439_197377640621749_2467891131490532791_nA continuació va intervenir en Fran Sànchez, membre de l’Observatori contra l’Homofòbia i regidor de polítiques LGTBI de Ripollet. En Fran ens va parlar de les denúncies per homofòbia a la província de Lleida, la segona de Catalunya amb més casos registrats i ens va convidar a col·laborar amb l’Observatori en la recollida de denúncies. També ens va comentar l’expectació que s’havia creat en la resta d’associacions LGTBI de Catalunya amb la creació de la nostra entitat i la voluntat de col·laborar amb nosaltres. Finalment ens va parlar de les polítiques municipals que estan desenvolupament a Ripollet en aquest àmbit.

Vam acabar l’acte amb la projecció del curt M’agrada el color… de l’Associació Trans Generem i la productora Fora de Quadre, un curt molt vital i alegre, que ens va treure més d’una rialla.

Kafeta al Casal de JovesI la jornada va acabar al Casal de Joves, on vam sopar pinxos i vam fer una mica de festa per celebrar-ho.