Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

Entrevista a Ràdio Lleida

Ràdio Lleida Aquest migdia 4 membres de Colors hem estat a Ràdio Lleida, on la Maricel Benabarre ens ha fet una entrevista.

L’emissió es farà al programa de dijous. Tot seguit us facilitem l’àudio del programa. La nostra entrevista surt a partir del minut 9.

'Encara no hi ha comentaris' => ",

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close