Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

Les nostres granotes al Carnaval de la Sirollada

Ahir, uns quants membres de Colors de Ponent es van disfressar de granotes i anaven a la carrossa de la Sirollada, que aquest any reivindica que la Plaça de les granotes torni a tenir aquest nom.

Carnaval amb la Sirollada IMG_2103 IMG_2120 IMG_2117

'Encara no hi ha comentaris' => ",

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close