Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

Primer sopar de Colors de Ponent

Sopar de Colors de PonentDues setmanes després de la constitució de Colors de Ponent, ahir a la nit vam fer el primer sopar de l’associació al Cafè del Museu de Lleida. Vam menjar molt bé, vam riure, vam compartir vivències i ens ho vam passar genial.

'Encara no hi ha comentaris' => ",

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close