Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

A l’assemblea de la marea lila

marea_lila

Aquesta tarda 4 membres de Colors de Ponent hem estat a l’assemblea de la marea lila, participant de la preparació dels actes per al proper 8 de març.

Els col·lectius feministes de la ciutat estan organitzant actes molt interessants per als propers mesos. Us en mantindrem informades/ts.

'Encara no hi ha comentaris' => ",

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close