Col·lectiu LGTBIQ de Lleida

Es constitueix Colors de Ponent!!!

El passat dia 13 vam celebrar la reunió constitutiva de l’associació Colors de Ponent. Col·lectiu LGTBIQ de Lleida. Un total de 15 persones, sòcies fundadores, vam aprovar la creació de l’associació, els estatuts i vam escollir els membres de la Junta.

2 comentaris

 1. victor victor
  28/06/2016    

  Hola, soc un noi Ace’s #SomosAces hem sento molt exclos del tema .A madrid ja han fet varies manifestacions de que existim.
  Mes info Aven/sp/ m agradaria porta els colors.Pero tambe tenim parelles.

  • Colors de Ponent Colors de Ponent
   06/07/2016    

   Bon dia Víctor,
   Què et sembla si un dia vens a parlar-nos una mica del tema? Entre nosaltres fem xerrades per conèixer i formar-nos sobre els diferents col·lectius.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies. Cliqueu l'enllaç per a més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close